Life is about using the whole box of crayons

Wat doen we

We voeren al uw interieurontwerpen uit. Met zin voor perfectie en oog voor detail. Bij Ferlin interieur kunt u terecht voor maatwerkoplossingen voor het volledige interieur. Wij zorgen voor de perfecte uitvoering van het ontwerp van uw interieurarchitect. Maar we werken ook rechtstreeks voor interieurarchitecten en denken samen met hen mee over ontwerp en uitvoering van elk project.

Houdt u van strak en modern? Of mag het iets Bourgondischer zijn? Welke stijl u ook kiest, de feilloze afwerking en kwaliteit blijven een must!

Ons vak? Perfect maatwerk bij de productie en plaatsing van tijdloze leefkeukens, dressings, badkamermeubels , woonkamer- of slaapkamerkasten … Zowel voor privéwoningen, appartementen of vakantiewoningen als voor kantoorinrichtingen, winkels, apotheken,dokterspraktijken …

Daarbij kiezen we enkel voor kwaliteitsvolle materialen die beantwoorden aan de strenge eisen van ons maatwerk. Door de nieuwste technologieën te combineren met ons ambachtelijk vakmanschap, creëren we steeds weer authentieke en tijdloze creaties. En door alles inhuis te produceren, zijn we zeker van de kwaliteit, efficiëntie en stiptheid waar u recht op hebt. Een aanpak die van ons een gegeerde partner voor interieurarchitecten maakt.

It’s not what you look at that matters, it’s what you see.

Particulier of interieurarchitect? Wij zijn de partner die u zoekt!

Liet u uw droomontwerp reeds tekenen door uw interieurarchitect, dan voeren wij het graag feilloos uit.Maar wij gaan ook verder. We zijn de perfecte sparring partner die samen met interieurarchitecten nadenkt over de beste oplossing voor elke interieurvraag.

Onze meerwaarde? An interior is a reflection of your soul

Uw interieur is een wezenlijk onderdeel van uw leven. Een goed doordachte inrichting van uw huis is een verlengstuk van uzelf. Het weerspiegelt uw karakter en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Dat u graag thuis komt.

Dat is wat wij voor u willen verwezenlijken. Uw eigenheid en karakter overbrengen in een perfect op maat gemaakt interieur. Daar werken wij met hart en ziel aan. Met uw tevredenheid als ultieme beloning! We staan er dan ook op om, als zaakvoerders, alles persoonlijk op te volgen. Onze betrokkenheid is groot, en dat voel je.
bewonder onze projecten